Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 9u tot 17u30

Toegang klant

Goldwasser Exchange actief op alle fronten

Conferenties, lancering van de mobiele site van Oblis, nieuwe fondsbeheerders... de Beursvennootschap Goldwasser Exchange is aan het begin van dit jaar op alle fronten actief.

Lancering van de mobiele versie van Oblis

De maand maart stond vooral in het teken van de lancering van de mobiele versie van de site www.oblis.be, de eerste Belgische site met aan de obligatiemarkt gewijde informatie.

Vanaf nu hebt u, als u verbinding maakt met Oblis.be met uw smartphone, toegang tot uw favoriete rubrieken via een comfortabel interface dat voor uw mobiele toestel is aangepast. De navigatie tussen de verschillende secties vindt voornamelijk plaats via het menu dat rechts bovenin het scherm te vinden is.

U vindt onder meer de nieuwe obligaties in de rubriek "Selectie". Er is eveneens een interactieve rendementscalculator ingevoerd.

De lancering van deze mobiele site vormt een nieuwe etappe in de verbeteringen die Goldwasser Exchange in de loop van het jaar aan wil brengen, om u diensten van kwaliteit en in overeenkomst met uw verwachtingen te kunnen bieden.

Goldwasser Exchange spreker bij de Solvay Business School

Meerdere medewerkers van de Beursvennootschap waren op 17 maart van dit jaar uitgenodigd als sprekers door de prestigieuze Cercle Finance van de Solvay Business School.

Nicolas Ternon, Sales & Investment Manager en Jonathan van den Berg, Relationship Manager bij Goldwasser Exchange, hebben de begeleiding tijdens de conferentie op zich genomen. Het programma bestond uit een presentatie van de activiteiten van de Beursvennootschap, gevolgd door een zeer gewaardeerde beschrijving van het uitgifteproces van een nieuwe obligatie op de primaire markt.

Het laatste deel van de conferentie was gewijd aan onze beleggingsstrategie voor 2015, zowel voor de obligatiemarkt als voor de aandelenmarkt of voor de deviezenmarkt.

"Hoe men rendement voor spaargeld kan vinden"

Eveneens op het gebied van conferenties, en in samenwerking met Amid Faljaoui (kolomnist en redactiedirecteur van de Franstalige tijdschriften van de groep Roularta), heeft Goldwasser Exchange meegewerkt aan het debat over het thema "Hoe overleven we het 'tarief nul'?". 

Alex Goldwasser, partner en beheerder van Goldwasser Exchange, heeft mogelijke antwoorden voorgesteld met meerdere beleggingsperspectieven.

Deze conferentie vond plaats op 12 februari in het Hotel Aspria. Aarzel niet om het verslag van de conferentie in ons persoverzicht te raadplegen.

Nieuwe fondsbeheerders

Goldwasser Exchange verrijkt door de maanden heen het aanbod op het gebied van beleggingsfondsen. Dit aanbod heeft zich onlangs uitgebreid met de beheerders M&G en Amundi.

M&G is één van de eerste activabeheerders ter wereld en staat bekend om de benadering op lange termijn. Amundi is het filiaal voor activabeheer van Crédit Agricole en telt om en nabij 750 miljard euro aan activa onder beheer.

Goldwasser Exchange neemt uw orders tegen concurrentievaardige tarieven in behandeling en biedt u toegang tot meer dan 1.600 fondsen die uitgegeven zijn door de grootste beheerders zoals Blackrock, JP Morgan Asset Management, Aberdeen Asset Management, Franklin Templeton, TreeTop Asset Management, PIMCO enz..