Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 9u tot 17u30

Toegang klant

U kent reeds Oblis : ontdek Goldwasser Exchange achter de schermen !

Oblis, waarschijnlijk de meest complete obligatiewebsite voor particulieren beleggers, is een initiatief van de beursvennootschap Goldwasser Exchange. We stellen deze hieronder kort even voor.

Goldwasser Exchange werd opgericht in 1986 en is goedgekeurd door de  BNB en de FSMA.

De specialiteiten van het huis zijn tweeledig: enerzijds bemiddeling bij transacties op de beurzen en de obligatiemarkten, anderzijds portefeuillebeheer.

Hieronder leggen we uit wat ons anders maakt als financiële tussenpersoon op de markten. Onze activiteiten over portefeuillebeheer stellen we een volgende keer voor.

Specialisatie

Het is voor buitenstaanders niet zo makkelijk om de financiële wereld te begrijpen, een wereld die trouwens alsmaar complexer wordt. Informatie gaat steeds sneller rond en dus komt het er op aan om de aandacht niet te laten verslappen. We hebben ervoor gekozen om onze activiteiten te richten op één enkel doel: u helpen uw spaargeld te laten groeien.

Om deze taak naar behoren in te vullen, hebben we ons gespecialiseerd in individuele obligaties en aandelen,  daar waar veel andere financiële instellingen zich eerder beperken tot autoverzekeringen, levensverzekeringen, eigen huisfondsen en steeds minder aandelen of obligaties verkopen.

In tegenstelling tot de bankinstellingen,die hun klanten in toenemende mate de toegang beperken tot de beschikbare financiële instrumenten, zijn wij van mening dat het recht op een grote verscheidenheid aan effekten gehandhaafd moet blijven.

Hier hebben we dan ook onze specialiteit van gemaakt: onze klanten de kans bieden om op een transparante manier aandelen en obligaties te kopen of te verkopen die op de gereglementeerde markten verhandeld worden.

Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om zich te informeren over het reilen en zeilen van bedrijven, over hun resultaten, over hun successen of hun falen, over hun problemen. Zodat op basis van deze informatie de beslissing kan worden genomen om al dan niet in obligatie X of obligatie Y te beleggen.

Onze specialiteit bij uitstek zijn uiteraard de obligaties, maar voor onze klanten voeren we ook transacties op aandelen, trackers en beleggingsfondsen uit.

Onafhankelijkheid   

Goldwasser Exchange is een beursvennootschap die eigendom is van privé-aandeelhouders en die dus niet afhankelijk is van een bancaire groep. Wat ons een volledige onafhankelijkheid garandeert.Wij handelen in de effecten die onze klanten ons vragen te kopen of te verkopen, met geen ander belang dan te handelen tegen de best mogelijke prijs voor hen.

Door een grote hoeveelheid aandelen en obligaties beschikbaar te stellen, laten we de klanten  toe om hun portefeuille samen te stellen op de manier zoals zij dat wensen.Dit in tegenstelling tot de onpersoonlijke standaardoplossing die de traditionele banken aanbieden met hun gestandardiseerde producten. Onze onafhankelijkheid laat ons toe om zo te handelen en daar profiteren we voluit van.

Eenvoud, snelheid en efficiëntie

Door de orders op een eenvoudige manier uit te voeren vergemakkelijken we het leven van onze klanten . U kunt ons op verschillende manieren contacteren afhankelijk van uw behoeften en wensen : een persoonlijke ontmoeting, via de telefoon, via chatssessies of via mail.

Uw orders worden steeds zo snel mogelijk uitgevoerd via onze site Goldwasser Online. (NB : de beschikbare functionaliteiten van deze site stellen we u in een volgend artikel voor).

Eenmaal in het bezit van uw orders, is het onze missie om ervoor te zorgen dat deze zo goed mogelijk worden uitgevoerd .Of u ze met of zonder limiet hebt geplaatst maakt niets uit. U wordt op de hoogte gebracht van de uitvoering via SMS of via persoonlijk contact, naargelang van uw voorkeur.

Beschikbaarheid

Ons team staat uiteraard altijd klaar om op uw vragen te antwoorden. Voor een persoonlijke ontmoeting organiseren we indien nodig het transport van onze klanten in de Brusselse agglomeratie naar onze kantoren. Of we komen u ophalen aan een Brussels station.

Op afspraak kan ook een ontmoeting in uw regio geregeld worden.

Voor uw eerste afspraak in onze kantoren wordt u waarschijnlijk ontvangen door een partner van Goldwasser Exchange of door Maya Jamous met wie u al telefonisch contact heeft gehad op 02/533.22.40 of per email op: maya@goldwasserexchange.be

In een volgend artikel zullen we de verschillende leden van ons team voorstellen. Wij geloven dat het belangrijk is om elkaar te kennen om een vertrouwensrelatie te ontwikkelen