Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 9u tot 17u30

Toegang klant

Aankondiging van een nieuwe obligatieuitgifte door Codic. De rendement zou rond 4,75% kunnen zijn tot 2024.

Oblis is verheugd de eerste Belgische bedrijfsobligatie-uitgifte van het jaar aan te kondigen. Het zal in de komende uren worden uitgegeven door de vastgoedontwikkelaar Codic International. met een looptijd van 5 jaar.

Volgens onze informatie zou de 5-jarige obligatie een rendement van ongeveer 4,75% moeten bieden. Dit zou neerkomen op een premie van meer dan 4,50% ten opzichte van het 5-jaars interbancaire tarief. De obligatie kan worden onderschreven in coupures van 100.000 euro en zou geen rating hebben.

De uiteindelijke voorwaarden van deze uitgifte, coupon, uitgifteprijs en rendement, moeten binnen enkele uren bekend zijn.Geïnteresseerde klanten kunnen reeds op 02/533.22.40 contact met ons opnemen om hun interesse te uiten.

Ter herinnering: er is geen beurstaks op verrichtingen bij de inschrijving op de primaire voor obligaties.

Om de cijfers van het bedrijf te bekijken, klier hier

Codic International, actief in vastgoedontwikkeling

Codic is actief in vastgoedontwikkeling in België, Frankrijk, Luxemburg en ook in Oost-Europa en is sinds 1970 actief. Codic ontwikkelt projecten op grond die zij verwerft, verhuurt en verkoopt aan langetermijnbeleggers, soevereine fondsen, verzekeringsmaatschappijen of pensioenfondsen. Dit zijn kantoren, winkelcentra en woongebouwen.

Codic staat in ons land bekend om de ontwikkeling van het bekende "Gateway and PassPort" vastgoedcomplex in Zaventem met een oppervlakte van 34.000 m2, waarvan de ligging aan de voet van de luchthaven prestigieuze huurders heeft aangetrokken zoals Deloitte, KPMG en Microsoft. Het heeft verschillende ontwikkelingsprojecten in Brussel, Antwerpen en Waver in portefeuille.

Codic is al aanwezig op de obligatiemarkt met een obligatie met een rendement rond 4% en een vervaldatum op 2022. Deze obligatie is bijna niet te verkrijgen op de secundaire markt. 

Geïnteresseerde klanten kunnen reeds op 02/533.22.40 contact met ons opnemen om hun interesse in deze obligatie-uitgifte kenbaar te maken.