Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 9u tot 17u30

Toegang klant

Klaar voor de start ?

Zoals we vorige week schreven, zijn er verschillende obligatie-uitgiften aangekondigd: Kinepolis, Ahold-Delhaize en  de Persgroep onder haar nieuwe naam DPG Media staan aan de startblokken. Een andere emittent, Belg, maar wiens naam nog niet bekend is, zou ook een obligatie uitgeven, beschikbaar in coupures van 1.000 euro

Zoals we u er regelmatig aan herinneren, kunnen we alleen  inschrijvingsorders voor nieuwe obligaties voor onze klanten opnemen. Over een rekening beschikken bij Goldwasser Exchange is daarom een voorwaarde als u zich wilt inschrijven op nieuwe uitgiftes.

Goed om te weten : bij inschrijving op nieuwe obligaties zijn er geen courtagekosten en geen beurstaksen van toepassing

Vermijd frustraties en open nu uw Gold-rekening

Als u een rekening op tijd opent, kunt u zich richten op het analyseren van de kenmerken van de uitgegeven obligaties om te bekijken of ze voor u geschikt zijn: naam van de emittent, coupon, looptijd, risico. En dan uiteindelijk beslissen of u zich al dan niet wilt inschrijven. Als u nog geen rekening heeft geopend dan zult u misschien een interessante opportuniteit missen...

Neem nu het voortouw door nu klant te worden. Het neemt maar een paar minuten van uw tijd.

Vul het online formulier in, print het uit en stuur het ondertekend per post naar ons kantoor gelegen te Adolphe Demeur 35, 1060 Brussel.

Zodra we deze ontvangen hebben en na de gebruikelijke controle , wordt uw rekening geactiveerd. Met uw eerste storting wordt het onmiddellijk operationeel. Zo simpel is het! 

U bent dan klaar om te investeren en vervolgens genieten dankzij de vruchten van uw uw investeringen.

De evolutie van uw portefeuille te volgen : simpel als een kinderspel

Dankzij Goldwasser Online kan u de evolutie van uw portefeuille in real time volgen , ook wanneer de coupons worden geknipt of dividenden uitbetaald.

Wacht niet langer, open een rekening bij Goldwasser Exchange en geniet van het grote aanbod aan beleggingsmogelijkheden die elders moelijk te verkrijgen zijn.

Ons team staat steeds tot uw dienst op het nummer + 32 2 533 22 40 of via info@goldwasserexchange.be