Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 08u30 tot 18u

Toegang klant

Heeft u nogmaals een investeringskans misgelopen die u interesseert?

Simpelweg omdat u nog geen Goldwasser Exchange-klant bent...Waar wacht u nog op? Binnenkort worden verdere obligatie-uitgiften aangekondigd. Ga je ze zien voorbijgaan?

Vijf redenen om nu een rekening te openen bij Goldwasser Exchange

1. Om te genieten van de voordelen van inschrijving op een obligatie-uitgifte : er zijn courtagekosten of beurstaksen bij inschrijving op de primaire markt.

2. Om te genieten van onze expertise in obligaties. Inschrijven op Goldwasser Exchange betekent met een beursvennootschap werken waarbij het verhandelen van obligaties tot zijn hoofdactiviteiten behoort. Ons doel is om onze klanten zo volledig en snel mogelijk te informeren.

3. Op tijd zijn om u in te schrijven op de volgende obligatie-uitgifte op de primaire markt.  Wij nemen alleen inschrijvingsorders van onze klanten aan voor nieuwe obligatie-emissies op de primaire markt.Het openen van uw rekening op dezelfde dag als de inschrijving op de obligatie zal u niet toelaten daaraan deel te nemen.  De opening van een rekening neemt enkele dagen in beslag en een obligatie-uitgifte wordt meestal voor het einde van de eerste dag van de inschrijvingsperiode  afgesloten. 

4. Om toegang te krijgen tot een zeer breed waaier aan effecten die elders vaak moeilijk te vinden zijn en om uw portefeuille samen te stellen volgens uw behoeften en wensen. Ons doel is om u de vrijheid te geven om te beslissen hoe u uw spaargeld wilt beleggen en om aan uw zijde te staan om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

5. Want wij staan ook aan uw zijde voor uw beleggingen in aandelen en trackers, evenals voor uw juridische en fiscale aanvragen.

Open nu uw rekening, in een wip en zucht

Vul het online formulier in, print het uit en ondertekend per post naar onze adres , Adolphe Demeur 35, 1060 Brussel.

Zodra wij deze ontvangen hebben en na de gebruikelijke controles, wordt uw rekening geopend, klaar voor uw volgende investeringen. U hoeft het dan alleen nog een storting te doen om het direct operationeel te maken.

U bent dan klaar om te investeren en te genieten van het leven dankzij de vruchten van uw investeringen.

Volg de evolutie van uw portefeuille op: een kinderspel

Het is gemakkelijk met ons online platform Goldwasser Online.

Real-time portefeuillestatus, coupon- en dividendschema, transactiegeschiedenis, alles wordt gedaan om uw leven te vereenvoudigen...

 

 

Wacht niet langer, open uw rekening online bij Goldwasser Exchange om te genieten van investeringsmogelijkheden die vaak moeilijk elders te vinden zijn. 

Geniet van onze promotie gericht naar nieuwe klanten : gratis courtagekosten bij de eerste transactie voor een minimumbedrag van € 10.000.

Zie onze promotie daarover om de voorwarden te lezen. 

Ons team staat tot uw beschikking op + 32 (0) 2 533 22 40 of via info@goldwasserexchange.be

 

EEN REKENING OPENEN

 

Goldwasser Exchange, een familiebedrijf, aan uw zijde