Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 08u30 tot 18u

Toegang klant

5 goede redenen om uw effecten bij Goldwasser Exchange te plaatsen

Er zijn in België steeds meer spaarders die, om profijt te kunnen trekken van uitzonderlijke diensten, hun effectenportefeuille overdragen aan Goldwasser Exchange. En dit zijn de redenen waarom zij vijf keer gelijk hebben!

1. Uw activa in alle veiligheid

De veiligheid van activa is bij Goldwasser Exchange een absolute prioriteit. Afgezien van de traditionele, wettelijk bepaalde garanties (zie garantiefonds) biedt Goldwasser Exchange aan de klanten de garantie van een financiële instantie die beheerd wordt volgens zeer nauwgezette normen van behoedzaamheid.

Goldwasser Exchange heeft, gezien de wetmatige status en het interne beleid, geen financiële producten in bezit voor eigen rekening en verleent geen krediet. De marktbewegingen oefenen dus geen directe invloed uit op de stabiliteit en de soliditeit van de onderneming.

De Beursvennootschap kan zich bovendien beroemen op een organisationele en functionele structuur die simpel en doorzichtig is. Wij vinden dat het voor de gemoedsrust en het comfort van onze klanten, in een tijdperk waarin de financiële wereld steeds complexer wordt, essentieel is om de activiteiten van hun

financiële partner te kunnen begrijpen. Goldwasser Exchange heeft dus geen andere overwegingen dan zich 100% concentreren op wat echt belangrijk is: dienstverlening van kwaliteit!

2. Onafhankelijke specialisten tot uw beschikking

Als u uw effectenportefeuille bij Goldwasser Exchange plaatst, bent u zeker dat u de best mogelijke diensten krijgt bij uw investering in obligaties.

Wij zijn te allen tijde bereikbaar per e-mail, telefoon of chat op de site oblis.be. Onze commerciële adviseurs hebben een grondige kennis van de specificiteit van de markt en zullen u alle informatie verstrekken die u nodig hebt bij uw beleggingsondernemingen.

Het kan gaan om inlichtingen over de kenmerken van een fonds of een obligatie. Uw persoonlijke adviseur verleent u ook toegang tot documenten die nuttig zijn voor weloverwogen beslissingen, zoals prospectus of rapporten van de ratingbureaus.

3. De beste prijzen voor uw transacties

Eén van de redenen waarom steeds meer spaarders hun waardetitels bij ons onderbrengen is onze capaciteit om uw transacties uit te voeren tegen de beste koersen.

We bieden de meeste fondsen en BEVEKs beschikbaar op de Belgische markt aan 0,80% courtagekosten aan. Dit is goedkoper dan bij de meeste grote bankinstellingen.

Wij herinneren u eraan dat obligaties voornamelijk 'over-the-counter' verhandeld worden, of wel direct tussen de financiële tussenpersonen. In de praktijk vergelijken wij bij het uitvoeren van uw aankoop- en verkoopoperaties de aanbiedingen van onze verschillende zakelijke partners, die overal ter wereld in de marktzalen aanwezig zijn. Wij kunnen u in een op concurrentie gebaseerde context de meest gunstige prijzen bieden.

4. Toegang tot alle financiële producten van de markt

Er is nog een ander onmiskenbaar voordeel om uw transacties bij Goldwasser Exchange uit te voeren: het feit dat u toegang hebt tot alle financiële producten.

We bieden onze klanten meer dan 6.000 beleggingsfondsen van de beste beheerders ter wereld aan.

Dat is een onbetwistbaar voordeel als u weet dat u bij andere dienstverleners, uit belang of om economische redenen, slechts een beperkt aantal obligaties kunt aanschaffen.

En dat is niet alles! Goldwasser Exchange biedt u ook de mogelijkheid om in te tekenen voor nieuwe uitgiftes op de primaire markt, die algemeen gesproken moeilijk toegankelijk is voor particuliere beleggers.

5. Beheer van A tot Z van de overdracht van uw waardetitels

Last but not least, als u uw waardetitels bij Goldwasser Exchange wilt onderbrengen, dan zal onze afdeling 'overdracht van waardetitels' alle praktische modaliteiten in verband met dit soort transacties van u overnemen, om u te ontlasten van de administratieve beslommeringen met uw financiële instantie.

Tenslotte, als u voor het einde van het jaar een overdracht van effecten naar uw rekening bij Goldwasser Exchange initieert, zullen wij uw rekening crediteren met een contant bedrag. Voor meer informatie over deze promotie, aarzel niet om contact met ons op te nemen via 02/533.22.40 of via info@goldwasserexchange.be.