Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 08u30 tot 18u

Toegang klant

Mis geen investeringskans die u misschien interesseert...

Er zijn weinig uitgiften van obligaties in euro en in kleine coupures beschikbaar. Ze hebben toch veel voordelen voor de spaarder die erin wil investeren.  Als de kenmerken van de nieuwe obligatie bij de nood van de investeerder past, dan kan hij of zij besluiten om in te schrijven. Met een rekening bij Goldwasser Exchange is het makkelijk.  

Waarom is het voordelig om in te schrijven op een obligatie-uitgifte?

Wanneer een obligatie op de obligatiemarkt uitgegeven wordt  zijn er geen makelaarskosten of beurstaksen. Door in te schrijven op een dergelijke uitgifte kan de belegger dus de beste prijs voor zijn investering krijgen. Wanneer de nieuwe obligatie beschikbaar in kleine coupures is, helpt het ook om uw portefeuille te diversifiëren.

Hoe goed geïnformeerd zijn?

Het is zeer belangrijk om te bekijken of de kenmerken van de nieuwe obligatie met uw behoeften overeenstemmen. Daarom is het van cruciaal belang om snel over voldoende informatie te beschikken, om zich een mening te vormen. Onze klanten informeren is een van de opdrachten van Goldwasser Exchange, via de website Oblis.be, al bijna 10 jaar lang.

De informatie die de belegger op Oblis vindt, kan worden "omgevormd" in een belegging via uw  rekening bij Goldwasser Exchange.

Waarom een rekening openen bij Goldwasser Exchange

  • Om te genieten van de voordelen van inschrijving op een obligatie-uitgifte : er zijn courtagekosten of beurstaksen bij inschrijving op de primaire markt.
  • Om te genieten van onze expertise in obligaties. Inschrijven op Goldwasser Exchange betekent met een beursvennootschap werken waarbij het verhandelen van obligaties tot zijn hoofdactiviteiten behoort. Ons doel is om onze klanten zo volledig en snel mogelijk te informeren.
  • Op tijd zijn om u in te schrijven op de volgende obligatie-uitgifte op de primaire markt.  Wij nemen alleen inschrijvingsorders van onze klanten aan voor nieuwe obligatie-emissies op de primaire markt.Het openen van uw rekening op dezelfde dag als de inschrijving op de obligatie zal u niet toelaten daaraan deel te nemen.  De opening van een rekening neemt enkele dagen in beslag en een obligatie-uitgifte wordt meestal voor het einde van de eerste dag van de inschrijvingsperiode  afgesloten. 
  • Om toegang te krijgen tot een zeer breed waaier aan effecten die elders vaak moeilijk te vinden zijn en om uw portefeuille samen te stellen volgens uw behoeften en wensen. Ons doel is om u de vrijheid te geven om te beslissen hoe u uw spaargeld wilt beleggen en om aan uw zijde te staan om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Open nu uw rekening, in een wip en zucht

 

EEN REKENING OPENEN

 

Vul het online formulier in, print het uit en ondertekend per post naar onze adres , Adolphe Demeur 35, 1060 Brussel.

Zodra wij deze ontvangen hebben en na de gebruikelijke controles, wordt uw rekening geopend, klaar voor uw volgende investeringen. U hoeft het dan alleen nog een storting te doen om het direct operationeel te maken.

U bent dan klaar om te investeren en te genieten van het leven dankzij de vruchten van uw investeringen.

Volg de evolutie van uw portefeuille op: een kinderspel

Het is gemakkelijk met ons online platform Goldwasser Online.

 

Real-time portefeuillestatus, coupon- en dividendschema, transactiegeschiedenis, alles wordt gedaan om uw leven te vereenvoudigen...

Alles wat je nog hebt is....

 

 UW REKENING TE OPENEN 

 

Het Goldwasser Exchange team, al meer dan 30 jaar aan uw zijde.