Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 08u30 tot 18u

Toegang klant

Hoe klant worden bij Goldwasser Exchange in deze periode van beperkte bewegingsvrijheid

In deze periode dat we alleen voor dringende zaken het huis mogen verlaten, zet beursvennootschap Goldwasser Exchange zijn activiteiten gewoon verder. Hieronder wordt uitgelegd hoe op een eenvoudige manier online een rekening kan geopend worden bij deze Belgische obligatiespecialist.

Het volstaat inderdaad om een rekening online te openen om cliënt te worden bij onze beursvennootschap.

In deze moeilijke tijden hoeft u zelfs uw huis niet meer te verlaten om ons de nodige documenten te bezorgen. U kunt ons deze inscannen en via e-mail bezorgen op info@goldwasserexchange.be.

Zodra we die mail hebben ontvangen en de gebruikelijke controles zijn verricht, zal de rekening geopend worden. Waarna het geld mag gestort worden en de rekening zodoende volledig operationeel is. Niets belet u dan nog om de geplande verrichtingen te doen.

Wanneer de periode van beperkte bewegingsvrijheid achter de rug is, vragen we u om de originele documenten voorzien van uw handtekening op te sturen naar het adres Goldwasser Exchange, Avenue Adolphe Demeur 35 te 1060 Brussel.

Niet iedereen voelt zich echter even goed thuis in de digitale wereld. Wie problemen ondervindt om de inschrijvingsdocumenten elektronisch over te maken, mag daarom contact opnemen met Maya Jamous (+32.472.57.25.66 / maya@goldwasserexchange.be). Onze medewerkster zal u met alle genoegen begeleiden bij de stappen die moeten gezet worden voor het openen van de rekening.