Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 08u30 tot 18u

Toegang klant

5 goede redenen om uw effecten bij Goldwasser Exchange te plaatsen

Er zijn in België steeds meer spaarders die, om van een uitzonderlijke dienstverlening te kunnen genieten, hun effectenportefeuille overdragen aan Goldwasser Exchange. En dit zijn de redenen waarom zij vijf keer gelijk hebben!

1. Uw activa in alle veiligheid

De veiligheid van activa is bij Goldwasser Exchange een absolute prioriteit. Afgezien van de traditionele, wettelijk bepaalde garanties (zie garantiefonds) biedt Goldwasser Exchange aan de klanten de garantie van een financiële instantie die beheerd wordt volgens zeer nauwgezette normen van behoedzaamheid. Goldwasser Exchange heeft, gezien de wettelijke status en het interne beleid, geen financiële producten in bezit voor eigen rekening en verleent geen krediet. De marktbewegingen oefenen dus geen directe invloed uit op de stabiliteit en de soliditeit van de onderneming.

De beursvennootschap kan zich bovendien beroemen op een organisatorische en functionele structuur die eenvoudig en transparant is. Wij vinden dat het voor de gemoedsrust en het comfort van onze klanten, in een tijdperk waarin de financiële wereld steeds complexer wordt, essentieel is om de activiteiten van hun financiële partner te kunnen begrijpen. Goldwasser Exchange heeft dus geen andere overwegingen dan zich 100% concentreren op wat echt belangrijk is: kwalitatieve dienstverlening!

2. Onafhankelijke specialisten tot uw beschikking

Als u uw effectenportefeuille bij Goldwasser Exchange plaatst, bent u zeker dat u de best mogelijke diensten krijgt bij uw investering in obligaties.

Wij zijn bereikbaar per e-mail, telefoon of chat op de site oblis.be tijdens onze ruime kantooruren of op afspraak. Onze commerciële adviseurs hebben een grondige kennis van de kenmerken van de markt en zullen u alle informatie verstrekken die u nodig hebt bij uw beleggingen.

Dit kan bijvoorbeeld gaan om inlichtingen over de kenmerken van een fonds of een obligatie. Uw persoonlijke adviseur verleent u ook toegang tot documenten die nuttig zijn om weloverwogen beslissingen te nemen, zoals prospectussen of rapporten van de ratingbureaus.

3. Toegang tot alle financiële producten op de markt

Er is nog een ander onmiskenbaar voordeel om uw transacties bij Goldwasser Exchange uit te voeren: het feit dat u toegang hebt tot alle financiële producten.

We bieden onze klanten meer dan 6.000 beleggingsfondsen van de beste beheerders ter wereld aan.

Wij verhandelen alle soorten obligaties: Investment Grade, High Yield, perpetuals, in exotische valuta, met variabele rente enz.

Dat is een onbetwistbaar voordeel als u weet dat u zich bij andere dienstverleners, uit eigenbelang of om economische redenen, slechts een beperkt aantal obligaties kunt aanschaffen.

En dat is niet alles! Goldwasser Exchange biedt u ook de mogelijkheid om in te tekenen voor nieuwe uitgiftes op de primaire markt, die algemeen gesproken moeilijk toegankelijk is voor particuliere beleggers.

4. Een performant discretionair beheer

Indien u niet zelf uw transacties wenst uit te voeren, kunt u gebruik maken van ons discretionair beheer.U vertrouwt dan een deel van uw spaargelden toe aan de professionals van Goldwasser Exchange waardoor u zelf niet alle dagen uw beleggingen hoeft op te volgen. 

Vanaf 200.000 euro krijgt u toegang tot onze Global+ portefeuille die de laatste maanden bewezen heeft heel solide te zijn. Deze is voornamelijk samengesteld uit gemengde fondsen, ook wel “flexibele fondsen” genoemd.

Deze fondsen hebben als kenmerk dat zij veel manoeuvreerruimte bieden, snel en doeltreffend kunnen reageren op de grote marktbewegingen.

In de portefeuille Global+ kunnen overigens ook obligatiefondsen, aandelenfondsen en alternatieve fondsen worden geïntegreerd, dit is afhankelijk van de overtuigingen die het financieel comité heeft betreffende de marktsituatie.

5. De overdracht van uw effecten regelen wij van A tot Z

Tenslotte, als u vóór 1 september een overdracht van effecten naar uw rekening bij Goldwasser Exchange uitvoert, zullen wij uw rekening crediteren met een contant bedrag. Voor meer informatie over deze promotie, aarzel niet om contact met ons op te nemen via het nummer +32.2.533.22.40 of via info@goldwasserexchange.be.