Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 9u tot 17u30

Toegang klant

Ontdek onze dienstverlening op de obligatiemarkt!

Hoewel de obligatiemarkt onze historische kernactiviteit is, hebben de lage rendementen op obligaties Goldwasser Exchange ertoe aangezet zijn activiteiten te diversifiëren naar aandelen en fondsen. De succesvolle Global+ portfolio is daar een mooi voorbeeld van.

De beursvennootschap blijft echter trouw aan de markt die haar bekend heeft gemaakt bij het grote publiek. Het oblis.be  platform, de nummer één site gewijd aan informatie over obligaties, vormt daar het levend bewijs van.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om de lezers te herinneren aan de voordelen verbonden aan het verwerken van uw obligatietransacties via Goldwasser Exchange. Hieronder wordt de modus operandi uitgelegd.

Welke obligaties worden door Goldwasser Exchange gevolgd?

Als specialist ter zake stelt Goldwasser Exchange u in staat om te handelen in alle soorten obligaties die op de secundaire markt worden verhandeld: staatsobligaties, bedrijfsobligaties, investment grade of speculatieve obligaties, obligaties uitgedrukt in exotische valuta, obligaties met een variabele rentevoet, eeuwigdurende of zelfs groene obligaties.

En dat is niet alles ! Bij Goldwasser Exchange kunt u ook inschrijven op nieuwe uitgiften op de primaire markt, een markt die over het algemeen moeilijk toegankelijk is voor particuliere beleggers.

We garanderen toegang tot de volledige secundaire markt, waar andere collega’s slechts een  beperkt aanbod beschikbaar stellen

Hoe worden de transacties uitgevoerd?

Bestellen is verrassend eenvoudig. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen en wij handelen uw aan-/verkooporders meteen af.

Ook delen wij u, indien gevraagd, de prijzen mee waartegen de obligaties worden verhandeld.

Goldwasser Online, uw online toegang

Volledig veilig en bovendien gratis stelt Goldwasser Online u in staat om de status van uw financiële activa op elk moment en overal ter wereld te raadplegen. Dit platform bevat ook een historiek van de verrichte transacties, evenals een planningsmodule die de verwachte geldstromen op uw rekening toont voor de volgende twaalf maanden.

Uw geld is bij ons veilig

Goldwasser Exchange is erkend door de Nationale Bank van België. Bovendien worden uw activa buiten de balans geplaatst en dus buiten het bereik van potentiële schuldeisers. Uw contanten en effecten genieten dus dezelfde garanties als bij de gewone banken, aangezien Goldwasser Exchange lid is van het fonds ter bescherming van deposito’s en financiële instrumenten.

Onze grote kracht: aantrekkelijke prijzen

Met meer dan 30 jaar ervaring op de obligatiemarkt, is één van onze sterke punten het uitvoeren van uw transacties tegen de beste prijzen.

Ter herinnering: in tegenstelling tot aandelen die beursgenoteerd zijn, worden obligaties voornamelijk 'over-the-counter' verhandeld. Dus rechtstreeks tussen financiële tussenpersonen.

In de praktijk vergelijken we, wanneer we uw aan-/verkooptransacties uitvoeren, de aanbiedingen van de verschillende tegenpartijen die over de hele wereld operationeel zijn. We pikken er die partijen uit die de beste prijzen aanbieden.

Hoe een rekening openen?

Voorafgaand aan alle financiële transacties wordt u uiteraard verondersteld een rekening te openen. Via slechts enkele klikken vult u het online formulier in, drukt u het af en stuurt u het ondertekend met de post naar ons adres Adolphe Demeurlaan 35 te 1060 Brussel.

Na ontvangst door ons en na de gebruikelijke verificaties, wordt uw rekening geopend en bent u klaar om te beleggen. Vervolgens volstaat het om het geld te storten om de rekening direct operationeel te maken. Indien u dit wenst, kunt u ook een afspraak maken in één van onze kantoren om het openen van een rekening te vergemakkelijken.

U bent dan klaar om te investeren en te genieten van het leven dankzij de vruchten van uw beleggingen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan snel contact met ons op en ontdek ook de andere voordelen op GoldwasserExchange.be